Rubrik

Träning när den är som bäst!

Caritha Barkskog


Caritha är en dalkulla som har en bakgrund inom gymnastiken. Förutom träningen i jobbet där hon leder många SomaMove-pass, har hon sedan några år tillbaka funnit sin passion i OCR-träning/tävling. Caritha älskar att utmana mig och se vad kroppen och knoppen tål. Fjällmaraton, UltraVasan 45, OCR-lopp runt om i Sverige och Norge är några av loppen hon låtit sig utmanas i.  Nu närmast väntar VM i hinderbana (OCR) i London.

Carithas mål är att fler ska hitta glädje i träningen och få en starkare och friskare vardag både med hjälp av träning men även via kosten


Fredrik Barkskog


Fredrik är en dalmas som har sin grund i lagsporter som bandy och fotboll. Nu på senare år har han funnit glädjen i löpning och längdskidåkning. Fredrik har sprungit en del fjällmaraton, tagit sig an Vasaloppet och även det anrika skidloppet Nordenskiöldsloppet med sina 22mil. 

Även Fredrik har en passion i hinderbanelopp och har deltagit i en mängd olika tävlingar både i sverige och norge, även EM i Holland. Nu närmast väntar VM i London.

Fredrik är utbildad till PT med inriktning konditionsidrott. Har du kanske en tanke på att springa Lidingöloppet eller kanske göra hela klassikern så är Fredrik rätt person att kontakta. 


Tveka aldrig att höra av er om ni vill ha hjälp. Vi kan alltid skräddarsy efter just era behov.